SÅ ER DEN HER!Pas på mig! Jeg er ny i branchen

Bogen er (primært) for dig, der ny inden for digital kommunikation og marketing. Du får +280 sider med viden, vi ville ønske, vi havde haft, da vi var nyuddannede. ‘Pas på mig! Jeg er ny i branchen’ er skrevet af 18 kloge hoveder, som sidder i netværksgruppen #30something, og som ønsker at forære vores viden væk. Helt gratis.

Vi vil bare inspirere dig og give dig en hestesko ind i branchen, ind på jobbet.

Slår du fx op på side 33, finder du ’Opskriften på den sprøde ansøgning’. Det kapitel har jeg skrevet. Og det er jeg faktisk ret stolt af.

Her får du:
• en overskuelig struktur til din skriftlige ansøgning
• et eksempel på en ansøgning, der gav pote (jeg deler min ansøgning til bro)
• 11 tricks til at spice din ansøgning op.

Der er MASSER er guld at hente i bogen, som uden tvivl vil gøre dit liv som digital type i komm. og marketingbranchen lidt lettere.

Hent den som e-bog hel GRATIS på ▶️ http://www.30something.dk
– som i HELT GRATIS. Du skal ikke en gang give din e-mail, og vi forventer ingenting retur.