Sov du i timen, da GIF-tsunamien skyllede ind over os? Så er du ikke den eneste. Jeg har holdt mig lidt på sidelinjen og tænkt, at det garanteret er alt for svært, så det lader jeg bare være med at kaste mig ud i. Eller med andre ord: I don’t GIF a fuck. 

Jeg fik dog installeret GIF keyboard, så jeg kan sende små GIFs fra min iPhone i Messenger og iMessage, men så heller ikke længere da. For “de der GIFs” på sociale medier var stadig et lidt for farligt territorie at udforske.

…Lige indtil jeg så denne nemme guide (på UngKoms Instagram) til, hvordan man får en GIF med i en facebookstatus:

– det er neuro-Anita, der står bag, og alt hvad hun producerer for tiden, lapper jeg i mig. Og takket være hende hopper jeg nu i GIF-bassinet med begge ben.

– det er neuro-Anita, der står bag, og alt hvad hun producerer for tiden, lapper jeg i mig. Og takket være hende hopper jeg nu i GIF-bassinet med begge ben.