Der har været stille på bloggen, og dette kan hovedsagligt tilskrives den altoverskyggende, hovedoverhængende, kraft- og saftsugende bacheloropgave. 

Vidunderet “Når beretninger bliver til business” er en bacheloropgave, der omhandler strategisk word of mouth formidling. Vi kombinerer teorier fra word of mouth marketing og content marketing, opstiller et teoretisk rammeværk, som vi efterprøver med en case (en Aarhusiansk virksomhed), og slutteligt opstiller vi SWOMF-modellen på baggrund af førnævnte. SWOMF-modellen er et værktøj til virksomheder i både B2B og B2C-branchen, der arbejder med at tilrettelægge kommunikation (særligt faglig formidling) strategisk med øje for at øge ens omtale (word of mouth). 

Undervejs i bachelorforløbet tog vi en smuttur til Malaga for at intensivere, fokusere, analysere og en smule kultivere. Kort sagt kan sagtens være sjovt at skrive en bacheloropgave – især med de rette mennesker i de rette omgivelser. Se selv:

Uploaded by Simon Krag Linde on 2015-05-27.

Indimellem bachelorskrivning og eksamensopgaver var der dog også tid til at dyrke min nye hobby; Tinder. 

Det blev en kort fornøjelse, men undervejs gjorde jeg mig nogle (lettere grinagtigte) iagttagelser, som jeg ikke kunne lade være med at notere. Da jeg havde læst nogle af mine iagttagelser op for min studiegruppe og så deres reaktioner (flade af grin), så tænkte jeg, at der måske ville være andre, der også fandt det morsomt. Derfor skrev jeg til Eurowoman og hørte om de ville have interesse i en lille klumme om Tinder – set fra en mands synspunkt. Det ville de gerne, og det blev så kort efter publiceret på Eurowomans hjemmeside. Klummen blev den mest læste artikel (inden for 14 dage), og overraskende nok var der udelukkende positiv respons fra piger, kvinder og damer rundt omkring fra hele det danske land, der kunne grine og nikke genkendende til mine iagttagelser. Stor succes. Jeg håber på, at kunne vende tilbage med flere klummer i Eurowoman.