Jeg har kigget lidt på den seneste opdatering fra Snapchat og vil her give mit syn på de 3 forbedringer. For ja, Snapchat er blevet lidt mere smooth. Din mormor kan snart være med – også selvom hun har store, hævede fingre.

1) Ikke flere vabler

Den altoverskyggende nyhed i opdateringen er, at du nu ikke skal holde en finger på skærmen, for at se dine venners snaps eller deres story. Nu skal du bare tappe en enkelt gang – så starter den selv. Aaaah, det føles godt. Dén funktion har jeg haft brug for i længere tid, end jeg egentlig vidste. Jeg ville i hvert aldrig kunne gå tilbage til at holde tomlen inde. Udover at man slipper for vabelplastrene (efter at have holdt fingeren på skærmen i en to minutter lang story) er det blevet mere brugervenligt for de knap så fingrenemme. Med en tommel fri, er det nemlig blevet nemmere at tage screenshots.

 

2) Snapkode med dit hoved

En lille hyggelig ny funktion tillader dig at tage 5 selfies, der integreres i din snapkode. Din snapkode er din unikke QR-kode, som andre kan ”scanne” og derigennem tilføje dig – og nu altså med dit (kønne) ansigt på : )

3) Tilføj mig!

Sidst men ikke mindst har Snapchat arbejdet på at gøre det lettere at tilføje sine venner.

 

·      Del din snapkode

·      Tilføj med snapkode

·      Tilføj i nærheden

Din snapkode med dit snaphoved kan du nu nemt dele fra appen. Jeg har succesfuldt delt den på Facebook, men den fejlede da jeg skulle dele på Twitter. Mon ikke dette er rettet til den næste opdatering. Dog blev den ikke delt som en GIF (havde ellers håbet på det), men som et screenshot. Too bad. Anyways – når du ser en snapkode kan vælge at tage et screenshot og tilføje din ven igennem funktionen ”Tilføj med snapkode”.

 

Den sidste funktion ”tilføj i nærheden” vækker minder til dengang vi lige havde fået bluetooth på vores nokiatelefoner og febrilsk forsøge at sende MMS’er over en halv meters afstand. Tilføj i nærheden er en funktion, der tillader dig at være synlig for personer i nærheden. Skal du hooke op med en ny ven på snapchat, kræver det, at I begge har åbnet ”tilføj i nærheden”.

(det er som om, at de ikke liiiiige har fået helt styr på designet endnu)

Alt i alt er Snapchat blevet mere smooth med de nye funktioner, men jeg synes stadig at, man skal lede (for) længe efter at finde frem til dem.

Er du interesseret i at følge med i, hvad jeg laver på Snapchat, jamen så tilføj mig da – og prøv en af de nye funktioner af.

(Det gode ved Snapchat er, at man ikke behøver være lækker – heldigvis) 

Vi ses på snappen!