Lige siden jeg som praktikant så min copywriter-læremester Henrik Hillestrøm stå og tryllebinde mænd og kvinder (med noget så sexet om placering af grundled og udsagnsled(!)) på en scene, har det været et mål for mig en dag at gøre lidt af det samme. Måske med mindre grammatik, men du forstår, hvad jeg mener.

Selvfølgelig bliver jeg ikke ligesom Henrik. Næppe lige så sjov. Næppe lige så god. Slet ikke lige så høj og venlig. Men mindre kan (forhåbentligt) også gøre det.

De 2 år, jeg havde fornøjelse af at stå i lære hos Henrik i vores tid hos Bro, var enestående og enormt givende. Og i 2019 har jeg fået så tilpas mange copywriter-hår på brystet i Publico, at det nu er min tur til at lære fra mig på Publicos seminarer.

Hvis du er hurtig og napper en af pladserne, får du:

• det bedste snyde-skrivetrick, jeg har lært fra forfatterskolen

• mit helt eget (overraskende) tip til at booste din kreativitet

• alt det bedste, som Uffe og jeg ved om B2B-copywriting.

Men du skal være heldig for at få en plads: I Kbh er der plads til 30 (så du skal være vaks), og i Aarhus har vi plads til 50-60 stykker.

Nup din gratis plads her: https://content.publico.dk/copywriting-seminar_jan20

PS: Billedet er IKKE photoshoppet. Overhovedet. Amar’ halshug!