[UPDATE: Det var en aprilsnar. Men alle fire medvirkende har selv indsendt deres besvarelse på de fire spørgsmål]

Du er en sucker for sexy clickbait-artikler og befinder dig derfor inde på føljetonen #MitFørsteBlåwJob – et nyudklækket koncept på her på simonlinde.com. 

Initiativet er kort fortalt en sexbrevsprække, men du kan dog ikke få lov til at skrive ind. Derimod kan den ses som er et slags virtuelt kikhul ind til de saftige sager, hvor kendte, semi-kendte og semi-ukendte danskere deler deres erfaringer.

Der skal absolut ikke herske tvivl om nødvendigheden, efterspørgslen og det endnu utilfredsstillende behov for #MitFørsteBlåwJob, som er et meget relevant og underbelyst emne. Vi skal bryde dette tabu. Vi vil derfor lægge svesken på disken, jernet i kværnet og køllen i møllen.

Formålet er at give jer, kære læsere, en forsmag på, hvad det egentlig vil sige både at give and take for første gang.

Vi skal derfor helt ind under (for)huden på Thomas Skov, Mikka Tecza, Pharfar og Ane Høgsberg og høre dem om, hvordan deres første gang var, hvordan det udspillede sig, og hvad man kan lære fra deres oplevelser, udfordringer og fejltrin.

#MitFørsteBlåwJob

Ane Høgsberg

– Komiker og tekstforfatter
www.anehogsberg.dk

Hvordan var det – den allerførste gang?

Mit første blåwjob var mere eller mindre ufrivilligt. Jeg ville bare puste noget væk dernede fra, men da vi var meget unge og forholdsvis uerfarne endte det i en udløsning ingen af os var forberedte på.

Hvad har du lært og kan tage med videre – på godt og ondt – fra denne oplevelse?

Det jeg har lært, er primært at man skal håndtere en penis som det modsatte af fx et stearinlys. Man skal ikke puste på den, men derimod tage den i munden – hvis man er blevet bedt om det. Man skal meget sjældent gøre det uden samtykke…samtykken kan dog opnås undervejs, men det er som regel bedst at have det på plads inden.

Hvilken feedback fik du?

Feedbacken fra mit første blåwjob var relativ kort. Jeg tror det lød nogenlunde: “hvad laver du” – “er det meningen” og “har du en serviet”.

Har du afslutningsvis et par gode råd til vores læsere, så de ikke tager munden for fuld, når de skal ud og eksperimentere for første gang?

Hvis jeg skulle give et godt råd, så er det at man som sagt skal behandle en penis, som man ikke ville behandle et stearinlys. Man kan med fordel, når man kommer tæt på en penis, lige spørge sig selv; ville jeg tage et stearinlys i munden? Nej – fint, så gør det med penisen. Vil jeg stikke et stearinlys op i min vagina? Nej – fint, så gør det med penisen. Ville jeg sætte ild til et stearinlys? Ja – så lad være med at gøre det med penisen.

THOMAS SKOV

– Sexpert og blotter blogger

thomasskov.dk

 

Hvordan var det – den allerførste gang?

Jeg husker mit første blåwjob som om det var i går. Men det var det nu ikke.

Jeg var 17 år gammel, gik i 2. g og havde været til gymnasiefest og var ud på de sene timer blevet godt lakket til.

Jeg havde flirtet med alt der kunne kravle og gå, men ingen var bidt på krogen endnu. Jeg nægtede dog at gå alene hjem for det havde jeg gjort for mange gange.

Endelig får jeg øjenkontakt med en fra 3. g. Ikke en jeg nogensinde havde lagt mærke til før, men da vore øjne mødtes var det blik så intenst, at der var ingen tvivl om det ville ende med sex. Det kunne alle og enhver se bare ved at se blikket i vores øjne.

Der går da heller ikke meget mere end en time, inden vi sidder i en taxa på vej hjem til mig. Mine forældre var på ferie, så der var ingen der kunne forstyrre os. Vi kunne med andre ord bolle natten lang, hvis det var det, vi ville.

Da vi holder foran mit hjem, får jeg betalt taxaen i en ruf, så vi kan fortsætte det kysseri og petting, der allerede var startet på bagsædet af taxaen.

Fuldstændig ligesom i film kommer vi heller ikke meget mere end ind af hoveddøren, inden vi flår tøjet af hinanden. Normalt når jeg har nogen med hjemme første gang, viser jeg lige rundt i huset, men det var der ikke tid til her…

Så på nul komma fem står vi begge to helt nøgne på mit værelse, og det er der det sker. Det er der, jeg træder ind i et helt nyt kapitel i mit sexliv. Det bliver det første blåwjob, men bestemt ikke det sidste – for da jeg får hans pik i munden kan jeg bare mærke, at det her, det er lige mig…

Mmmm.

Hvad har du lært og kan tage med videre – på godt og ondt – fra denne oplevelse?

Jeg har lært, at jeg – med få undtagelser- ikke fortryder det sex, jeg har haft. Jeg fortryder kun det sex, jeg aldrig fik.

Hvilken feedback fik du?

Jeg har haft en fokusgruppe til at vurdere min sutteteknik. Der er masser af forbedringsmuligheder.

Har du afslutningsvis et par gode råd til vores læsere, så de ikke tager munden for fuld, når de skal ud og eksperimentere for første gang?

Jeg vil sige, at man skal starte med en pik af gangen. Og så tag den fra toppen og ned…. og ingen tænder.

Mikka Tecza

– digital publikumsudvikler ved Dagbladet Information

twitter.com/mtcza

Hvordan var det – den allerførste gang?

Jeg var lige kommet ud af et længerevarende forhold på 3 måneder. Der skulle ske noget. Han kørte knallert. Min ekskæreste havde kun haft en cykel. Jeg var solgt.

Vi havde mødt hinanden et par gange før. Det slog gnister mellem os. Jeg husker, at han lagde mig til at sove i sine forældres seng, efter jeg havde brækket mig i entreen. Det var dengang, der var noget, der hed forspil.

Nu havde vi danset om hinanden hele aftenen. Udfordret hinanden til at drikke i Vandfald. Jeg havde smidt mit partisanertørklæde og rullet ærmene op på min Nirvana-hættetrøje. Han havde ladet tungen spille om halsen på sin Harboe bjørnebryg.

Vi fulgtes hjem til ham. Han købte mig en fransk hotdog på tanken, og jeg så ham dybt i øjnene, mens jeg tog den første bid.

Jeg havde fantaseret om dette øjeblik. Men jeg var ikke forberedt på, hvad der skulle ske, da vi endelig lå sammen i hans enkeltmandsseng. Han havde galant fejet M!-bladene af vejen, inden han med største selvfølgelighed krængede mine omsyede herrebukser fra H&M ned om knæene på mig.

Så langt, så godt. Pludselig havde han begravet ansigtet i skrævet på mig. Og jeg var ikke helt sikker på, hvad der foregik, men det var ikke umiddelbart ubehageligt, så jeg gik ud fra, at alt var, som det skulle være. På et tidspunkt satte han farten op, og jeg forstod, at jeg hellere måtte ytre mit velbehag, så jeg forsøgte mig med en løs fortolkning af Meg Ryan, der spiser en sandwich. Det var vist fint nok.

Bagefter var det min tur. Der fik han meget hurtigt travlt med at knalde i stedet. Det var også fint nok. Jeg faldt i søvn fastlåst mellem hans krop og skråvæggen, forvisset om, at vores udveksling af kropsvæsker fra øverste såvel som nederste hylde, betød at vi skulle være kærester.

Det skulle vi ikke.

Hvar har du lært og kan tage med videre – på godt og ondt – fra denne oplevelse?

Jeg har lært, at kosmetiske bekymringer såsom et utæmmet skridt, en lasseiz faire tilgang til intimhygiejne, og/eller hullede underbenklæder fra Føtex, absolut ikke behøver stå i vejen for oral nydelse. Det smager kun dårligt de første 10 minutter. Så har jeg lært, at de mennesker, der anbefaler at forestille sig penis som en slikkepind, må være vokset op med et helt andet sliksortiment end jeg. Men det har givetvis været nogle interessante børnefødselsdage.

Hvilken feedback fik du?

Manden blev ved med at klynke noget om mine tænder, men jeg brugte dem altså alt hvad jeg kunne.

Har du afslutningsvis et par gode råd til vores læsere, så de ikke tager munden for fuld, når de skal ud og eksperimentere for første gang?

Til ydere: Drop slikkepinde, ketchupflasker og sodavandsis. Forestil dig penis som en penis, som du skal gøre lige præcis erigeret nok til at gennemføre et samleje, fordi du gerne vil kunne sove inden for det næste kvarter, og det nu engang går hurtigere på den måde. Til nydere: Tænk på det bedste, du ved. Straks så flyver du afsted. PS: Hvis alt andet svigter, så kør en Meg Ryan. Som vor mor lavede den.

FOTO: Ricky Tompkins

Pharfar

 sanger og producer
https://www.facebook.com/pharfardk/

Hvordan var det – den allerførste gang?

Mit første “job” var egentlig ik’ så god en oplevelse. Hun troede man sku’ puste… Det resulterede i, at pungen blev stor som en ballon…

Hvad har du lært og kan tage med videre – på godt og ondt – fra denne oplevelse?

Man skal ikke oversætte alt én til én. Det behøver vel heller ikke altid at være et decideret job…

Hvilken feedback fik du?

Tror egentlig, hun morede sig ganske godt

Har du afslutningsvis et par gode råd til vores læsere, så de ikke tager munden for fuld, når de skal ud og eksperimentere for første gang?

Ingen tænder. Tag gerne gebisset ud hvis det er muligt og brug gerne masser af hage under akten

PS. især hvis du har “hagekløft”.

Hvem skal med i den næste sexbrevsprække?

 Nu må du gerne skrive ind. Send mig dit ønske på en kendt, semi-kendt eller semi-ukendt dansk personlighed ved at skrive det hernede i kommentarfeltet.

 

….PS. det var en aprilsnar