#prøvligeathøreher: Jeg har big news. Op med roden-news. Tilbage til rødderne-news.

Til dig, der bare vil have overskriften: Jeg har fået et job hos Publico, så jeg skal flytte til Aarhus.

Til dig, der vil vide lidt mere, så har jeg en lille anekdote. Men vi skal en del år tilbage.

Dengang jeg studerede kommunikation, endte jeg af og til inde på en særlig hjemmeside. Efterhånden blev den gjort til ’bogmærke’. Og til sidst dukkede den op før ”bold.dk”, som foreslåede side, når jeg blot indtastede ’b’ i søgelinjen.

Ja, det er selvfølgelig bro-blog.dk, jeg snakker om.

Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg blev godt og grundtigt fagligt forelsket i bro blog. Og lige så snart, jeg fik muligheden for det, søgte jeg ind til bro som praktikant. ’Content praktikant’, for at det ik’ skal være løgn.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Jeg husker en undervisningstime på kandidaten i Aarhus, inden jeg startede i bro, hvor vi skulle pege på vores drømmearbejdsplads.

Folk gik op til tavlen. Tog et kridt og skrev:

  • ”Facebook”

  • ”Mærsk”

  • ”Google”

  • ”Arla”

  • ”Amazon”

  • ”Kamstrup”

Store brands. Store organisationer.

Men ind i mellem dem var der pludseligt noget, der stod lidt ud:

  • ”BRO Kommunikation” (gæt selv, hvem der skrev det på tavlen) 😉

Bagefter skulle vi to og to snakke om, hvor vi så os selv om 5 år. Og jeg har aldrig været nærrig med mine ambitioner, så jeg sagde:

“Om 5 år bor jeg i København. Og jeg har gjort det så godt, at jeg er blevet fastansat. Og om præcis 5 år jeg er netop blevet udnævnt partner. Hvis Morten Münster kan, så kan jeg også!”

Jeg lykkedes halvvejs.

Og nu 2,5 år efter kan jeg med stolthed se tilbage på, at jeg ikke alene kom ind til bro og fik vekslet en praktikstilling til et studiejob og senere til et fuldtidstidsjob som juniorkonsulent.

Jeg tog til bro for at lære at skrive af mine forbilleder, og jeg endte med at blive redaktør for den blog, jeg fulgte så tæt og så op til.

Dén præstation er jeg særligt stolt af.

Alt, hvad jeg ved om copywriting/tekstforfatning og skrivetips, har jeg lært af Kathrine Louise Nielsen, Henrik Hillestrøm og Morten Münster. Hvilket stjerne-trekløver af et content team, jeg kom ind i.

Sidenhen har jeg fået (i hvert fald) 30 nye venner/brollegaer. Og det er faktisk svært at skelne mellem. For i bro er rigtig mange kollegaer blevet til venner.

Alt det, jeg tager med videre

Venskaber og skrivekundskaber er ikke det eneste, jeg tager med videre.

Jeg har oplevet og lært en helt masse om en ledelsesstil, som jeg også selv vil udleve og prædike den dag, jeg skal lede andre mennesker. Tak til Helle Bro for at være modig nok til at investere så meget i mennesker. I relationer. I personlig udvikling. Tak for at give mig indblik i din religion; MBTI. Mit syn på verden (og mig selv) har ændret sig efter det. Og særligt efter vores tur til Frigiliana.

Og tak til Cecilie for at udleve Helles filosofi i nærledelsen.

Og tak til Karen, der var min leder, da jeg havde det svært i en periode. Den forståelse, jeg blev mødt af, og den behandling jeg fik, var langt mere, end man kunne forvente. Endnu en gang beviste bro, at det er et særligt sted at være. Et sted, hvor vi holder sammen. Holder af. Holder ved. Og holder om.

Lige præcis det der med at holde om, er ret så bro’sk; jeg har nemlig ikke krammet folk så meget, som jeg har gjort i bro, siden dengang jeg gik på efterskole.

Derfor er det svært at sige farvel. At sige på gensyn er lidt lettere.

Mit juleønske

Til sidst så håber jeg, du vil hjælpe mig, hvis du kan. Nemlig med at finde en bolig i Aarhus. Så hvis du kender nogen i dit netværk, som ville kunne gøre min boligdrøm til virkelighed, så hav mig i tankerne.

God jul og godt nytår

/Simon