Jeg har skrevet mit første portræt for talentguiden.dk. Det er en iværksætterhistorie med Lasse Kornum i centrum, der giver et nuanceret syn på succes. Du kan læse hele historien på talentguiden.dk ved at trykke på dette link, men jeg vil lige give en smagsprøve, der gerne skulle give dig en sult efter mere : )

Portrættet har allerede rundet de første 1000 views på hjemmesiden, men hvorfor stopper her? Læs med under billedet. 

Hvem i al verden forbinder Udkantsdanmarks fiskerkultur med den urbane livsstil? Det gør 28-årige designer Lasse Kornum, når han skaber kunst og tøj med en historie bag. Han har sammen med tre venner og en dansk rockstjerne skabt tøjmærket Lakor Soulwear, åbnet en livsstilsbutik i Aarhus, og så samarbejder han med NorthSide, Skanderborg Festivalen og Malaco. Den lille viser har lige rundet 2-tallet , og Lasse har allerede været i fuld gang med at planlægge en reklamefilm, som skal optages nede i St. Pauli, forberedt et oplæg til samarbejde med Skagensmuseet og skrevet en liste med gøremål til LAKORs årlige surf-event “Pibe Masters”, der afholdes ved Klitmøller – og så selvfølgelig besvaret en håndfuld mails og lavet et facebookopslag.

 

// Jeg håber, du er blevet sulten efter mere. Bare lap resten i dig og læs resten af portrættet på talentguiden.dk hør om, hvordan Lasse reflekterer over succesen http://talentguiden.dk/moed-manden-bag-utraditionelle-succes-brand-lakor/  //