Indtil nu har du ikke kunne undgå dem; LOL-kattene, folk der kommer til skade eller nogle tosser der gør noget sjovt. Dit facebookfeed er (mere eller mindre) ufrivilligt blevet transformeret til et samlingssted for sjove videoer, der med automatisk afspilning stjæler din uvurderlige tid. Men det er der råd for ↓

Du kan selvfølgelig minimere frekvensen af videoer i dit feed ved lade være med at like og kommentere på videoerne – for det tager facebooks algoritme som en tegn på, at du kan lide disse videoer og gerne vil have mere fra samme skuffe. Men er du, ligesom jeg, kommet frem til, at du er for svag og har brug for hjælp til at modstå videoer af katte der danser ELLER er du simpelhen bare rasende over, at videoerne afspiller automatisk uden dit samtykke, så er der godt nyt! Du kan afbryde funktionen med disse 3 simple trin:

STEP 1:

Gå ind under indstillinger (settings)

STEP 2:

Vælg menuen videoer (videos)

STEP 3:

Vælg autoplay fra (off) 

Du har nu sikret dig, at videoerne i dit feed ikke afspiller automatisk, og kun et aktivt tryk fra din hånd kan ændre det (og evt. lindre dine kattevideo-abstinenser). May the force be with you.

UPDATE:
Samme procedure skal du OGSÅ igennem på Facebookapp’en på din smartphone og vælge ‘afspil aldrig videoer automatisk‘ som vist på billedet: