De sneg sig diskret ind for et par uger siden – hen over natten – sammen med en opdatering.
[Dug’e]  [Whʁooop] [ˈɕijiiib] – sådan lyder det omtrent, når du bevæger dig rundt i Facebooks App for tiden. Er du en af dem (ligesom mig), der bedst kan lide facebook-app’en lydløs, så findes der råd for det.

Det er herresimpelt: Åben din app → Gå til Indstillinger→ så til Lyde → Slå Lyde i app fra. Wupti – velkommen tilbage til dit lydløse univers. Der er som sædvanligvis også illustrationer til alle trin:

Nu hvor du læser dette, så ku’ jeg nemt forestille mig, at du også var typen, der ikke kan OVERSKUE autoplay på videoerne i dit facebookfeed. Læs her mit blogindlæg og Få stoppet videooverfaldet på Facebook – brug disse 3 simple trin.

Er du generelt typen, der er interesseret i sociale medier eller gerne vil lære nogle tips og tricks, så skal du da følge mig på twitter, insta og LinkedIn↓: