Jeg er officielt (næh, nok nærmere uofficielt – for det står ingen steder) med i min første musikvideo som sanger. Mit beskedne bidrag er en lille rap og lidt kor i omkvædet. Det musikalske geni bag sangen, som jeg har lavet flere sange med efterhånden (FIFA-sangene), er som altid Simon Brohus Holm. Eks-forsanger i kedo har sunget, komponeret og indspillet teksten, der er skrevet af LAKORs designer, Lasse Kornum.

En lille sjov historie hører til: For godt et år siden, afspillede jeg flere af vores FIFA-sange for Lasse Kornum, og han blev pladaskforelsket i ‘FIFA 11’-sangen, der inspirerede ham til at skrive uafbrudt i en fire timers lang bustur fra Kbh til Aarhus. Resultatet blev teksten til ‘Alle Peger Piben’ – der tager dig med ind i en lidt lakrids “shipster”-verden. Filip Mogensen, der har instrueret, filmet og klippet musikvideoen, lægger også vokal til med bl.a. ‘Mutters rap’. Så hæld lidt snaps i glasset, fyr op for piben og se den lækre musikvideo her:

PS – kan du høre, hvornår jeg synger med?