Jeg har nået mit mål!

Målet, jeg satte mig selv for et par år tilbage.

Målet om at få lov til at skrive et blogindlæg på BRO-blog.dk

Første delmål var at blive praktikant – tjek ✔️

Næste delmål var at gøre det så godt, at de blev nødt til at ansætte mig – tjek tjek ✔️✔️

Det banede vejen frem til nu, hvor mit navn står henover blogindlæggets titel TJEK TJEK TJEK ✔️✔️✔️ – En titel som Henrik Hillestrøm ganske vist har fundet på (og jeg er vild med den).

”Jamen hvad så, Simon…har du så ikke længere noget mål i livet?”

Jo, da!

Og for 2017 har jeg sat mig to:

1) Jeg skal lære at ’eje rummet’, når jeg holder mundtlige præsentationer. Det er et ambitiøst mål, for lige nu føles det højest som om, at jeg ’lejer rummet’.

Aarh okay, det var måske ikke den klareste metafor, men jeg tror du fangede den alligevel.

2) Jeg skal være nysgerrig; prøve mig frem hist og her og finde ud af, ”hvad jeg gerne vil lave, når jeg bliver stor”.

Professionel fodboldspiller blev jeg aldrig. Og drømmen om at figurere som sexy model i Bilka-kataloget blev heller aldrig til noget. Måske konsulent er svaret? Men hvilken slags? Jeg ved det ikke. Men jeg agter at blive klogere! : )

Nåå jo, så har jeg faktisk også endnu et mål. At finde en bolig i Kbh inden 1. juli. Det kan du måske hjælpe mig med? Send mig en besked, eller @tag mig, hvis du ser noget interessant.

Læser du stadig med? Så fortjener du seriøst at få en toffifee. Og når du har spist den, har du masser af energi til at læse det blogindlæg, jeg har brugt 30 linjer på at kredse om.

Det er lige her: https://wearebro.dk/blog/7-rad-til-at-skrive-mere-som-et-menneske-og-mindre-som-rejsekortet

Læs det! Og smid gerne en kommentar bagefter. Det er der allerede en håndfuld, der har gjort. Og hvis du ser efter, så svarer jeg dem alle. Grundigt endda!